Skip links

Mikä on Pole Sports Finland?

Pole Sports Finland on vuonna 2016 perustettu valtakunnallinen  voittoa tavoittelematon tankotanssin lajiliitto. Liiton päätavoitteena on viedä tankotanssia  eteenpäin Suomessa niin harrastuksena, taidemuotona kuin kunnioitettavana urheilulajinakin. Liitto tarjoaa jäsenyyksiä ja etuja henkilöille joiden tavoitteena on kilpailla, sekä niille jotka haluavat toiminnallaan tukea tankotanssin kehitystä Suomessa. Liitto tukee harrastustoimintaa sekä järjestää erilaisia tankotanssikilpailuja ja -tapahtumia. Lisäksi liitto kannustaa ja auttaa jäseniään kilpailemaan ulkomailla kansainvälisissä kilpailuissa. Pole Sports Finland on osa kansainvälistä lajiliittoa IPSF:ää (International Pole Sports Federation).

Miten liittyä jäseneksi?

Seuraa sekä netti- että facebook-sivujamme! Jäsenyyyteen liittyvät  asiat julkaistaan myöhemmin.  Julkaisemme marraskuussa myös  yhteistyökumppaniemme tarjoamat edut jäsenille.

Liiton tavoitteena on

NÄKYVYYS

  • Edistää harrastustoimintaa, lajitietoisuutta ja näkyvyyttä Suomessa, sekä tuoda suomalaista tankotanssia tunnetuksi ulkomailla.
  • Kannustaa kaikenikäisiä tutustumaan tankotanssin terveyttä sekä fyysistä kuntoa kohottavaan puoleen.

VERKOSTOITUMINEN

  • Toiminnaallaan liitto haluaa tukea, auttaa sekä yhdistää Suomen tankotanssiyhteisöä.
  • Pyrkiä verkostoitumaan rajojen ulkopuolisten lajiliittojen, koulujen sekä yhteisöjen kanssa.

KISAT JA TAPAHTUMAT

  • Suunnitella ja järjestää tankotanssitapahtumia sekä kilpailuja Suomessa.
  • Pyrkiä olemaan esimerkillinen lajiliitto ja järjestää tulevaisuudessa myös kansainvälisiä kilpailuja.

OLYMPIALAISET

  • Kuten IPSF:n, myös Pole Sports Finlandin suurimpana tavoitteena on,  että Olympiakomitea tunnustaa tankotanssin viralliseksi urheilulajiksi ja tankotanssista tulee yksi Olympialaisten lajeista.

 

Jos sinulla on kysyttävää Pole Sports Finlandin toiminnasta tai tankotanssiin liittyvistä asioista niin ota yhteyttä sähköpostitse info@polesports.fi.  Vastaamme mielellämme kaikkiin mieltä askarruttaviin kysymyksiin.

“Pole Sports Finland, suomalaisen tankotanssin puolesta”