POLE SPORTS FINLAND RY

Pole Sports Finland on vuonna 2016 perustettu valtakunnallinen voittoa tavoittelematon tankourheiluorganisaatio. Päätavoitteena on viedä tankourheilua eteenpäin Suomessa niin harrastuksena, taidemuotona kuin kunnioitettavana urheilulajina.

Tarjoamme jäsenetuja henkilöille joiden tavoitteena on kilpailla, valmentaa tai tuomaroida, sekä niille jotka haluavat toiminnallaan tukea tankotanssin kehitystä Suomessa.

Pole Sports Finland tukee harrastustoimintaa sekä järjestää erilaisia tankotanssikilpailuja ja -tapahtumia. Lisäksi kannustamme ja autamme jäseniä kilpailemaan ulkomailla kansainvälisissä kilpailuissa.

Näkyvyys

Edistää harrastustoimintaa, lajitietoisuutta ja näkyvyyttä, sekä tuoda suomalaista lajitaitoa tunnetuksi ulkomailla. Kannustaa kaikenikäisiä tutustumaan lajin terveyttä ja fyysistä kuntoa kohottavaan puoleen.

Verkostoituminen

Toiminnallaan liitto haluaa tukea, auttaa sekä yhdistää Suomen tankourheiluyhteisöä.
Pyrkimys verkostoitua ympäri maailmaa organisaatioiden, koulujen sekä tankotanssi yhteisöjen kanssa.

Tapahtumat

Järjestää koulutustilaisuuksia, tankourheilutapahtumia sekä kilpailuja Suomessa. Pyrkii olemaan esimerkillinen organisaatio ja järjestää tulevaisuudessa kansainvälisiä kilpailuja.

Olympialaiset

Kuten IPSF:n, myös Pole Sports Finlandin tavoitteena on, että Olympiakomitea tunnustaa tankourheilun viralliseksi urheilulajiksi ja tukee tankourheilun pyrkimyksiä kohti Olympialaisia.

65752032_692651654514744_8137012303313764352_o

0€

Liity nyt jäseneksi ilman liittymismaksua (15€). Maksat ainoastaan vuotuisen jäsenmaksun kaksikymmentä euroa. Tule kannattaja jäseneksi ja olet mukana mahdollistamassa vuotuiset  SM-kilpailut!