LIITY JÄSENEKSI !

Liittymällä jäseneksi olet mukana mahdollistamassa vuosittaiset Suomenmestaruuskilpailut, niin aikuisille kuin lapsille- ja nuorille. Jäsenedut päivittyvät talven -22 edetessä.

Jäsenehdot

Liity ilman liittymismaksua 30.1 mennessä (norm. 15€)

Jäsenkauden 2022 maksu on kaikille jäsenille 20€.

Liiton jäsenenä saat:
– jäsenetuja yhteistyökumppaneilta
– alennusta Pole Sports Finlandin järjestämistä tapahtumista
– tietoa tulevista tapahtumista ja uutisista sähköpostilla.

HUOM! Liiton kilpailijajäsenet luokitellaan ammattiurheilijoiksi (AVIn määritelmän mukaan). Ammattiurheilijaksi voidaan siis katsoa lajiliiton valintajärjestelmän kautta arvokilpailuihin valmistuva urheilija, jota ei ole vielä valittu arvokilpailuun, mutta joka osallistuu mahdollisiin karsintakilpailuihin, joiden perusteella arvokisaedustajat valitaan. Liitto linjaa, että näin ollen kaikki SM-kilpailpailuihin osallistuvat urheilijat luetaan ammattiurheilijoiksi.

Jokainen jäsenmaksun maksanut urheilija saa jäsenetujen lisäksi Kilpailijalisenssin, joka oikeuttaa treenimahdollisuuden kuntosalilla/valmennuksessa/ valmennusryhmässä terveysturvallisuuden huomioiden.

KANNATTAJAJÄSENENÄ tuet tankourheilun edistämistä Suomessa.

Kannattaja- sekä kilpailijajäsenmaksut ovat molemmat 20€.

Kilpailija maksaa kilpailuun osallistuessa erillisen kilpailumaksun 35€/kilpailusarja (maksu sisältää videon ja valokuvia).

HUOM! Jäsenyys on jatkuva ja irtisanominen tapahtuu sähköpostitse sihteeri(at)polesports.fi. Laskut tulevat sähköpostiisi n.viikon kuluessa ilmoittautumisesta. Jos et jostain syystä ole saanut laskua, niin tarkistathan ensin roskapostikansion. Laskut lähetetään Voissi -laskutuspalvelun kautta.

Liittymismaksu maksetaan vain liittymisen yhteydessä. Tämän jälkeen jäsenet maksavat kerran vuodessa jäsenmaksun. Jos jäsenyyden peruu laskun saamisen jälkeen, jäsenen on huolehdittava laskun perumisesta aiheutuvista kustannuksista. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä sihteeri(at)polesports.fi.

Muuta
65752032_692651654514744_8137012303313764352_o

0€

Liity nyt jäseneksi ilman liittymismaksua (15€). Maksat ainoastaan vuotuisen jäsenmaksun kaksikymmentä euroa. Tule kannattaja jäseneksi ja olet mukana mahdollistamassa vuotuiset  SM-kilpailut!