Skip links

Liity jäseneksi!

 

Pole Spo Liittymismaksu on 15 euroa. Jäsenkauden 01.09.2017-31.08.2018 maksu on kilpailijajäsenille 45 ja kannattajajäsenille 20 euroa.
Liiton jäsenenä saat:
– jäsenetuja yhteistyökumppaneilta
– alennusta Pole Sports Finlandin järjestämistä tapahtumista
– tietoa tulevista tapahtumista ja uutisista sähköpostilla.

 

Jäsenyyksiä on kaksi erilaista, kilpailija- ja kannattajajäsen.

 

Kilpailijajäsen 45 €

Henkilön, joka haluaa osallistua Pole Sports Finlandin järjestämiin IPSF:n kilpailuihin, tulee olla Pole Sports Finlandin jäsen. Kilpailuihin osallistumiseen ei ole erillistä maksua ja kilpailijajäsenet saavat liiton tarjoamat edut.

 

Kannattajajäsen 20 €

Henkilö, joka ei halua kilpailla, mutta haluaa tukea Pole Sports Finlandia, voi liittyä kannattajajäseneksi. Kannattajajäsen saa liiton tarjoamat edut. Jos kannattajajäsen haluaa kesken kauden muuttaa jäsenyytensä kilpailijajäsenyydeksi, hänen tulee maksaa jäsenmaksujen erotus ja viiden euron käsittelykulut.

Laskut tulevat sähköpostiisi n.viikon kuluessa ilmoittautumisesta. Jos et jostain syystä ole saanut laskua, niin tarkistathan ensin roskapostikansion. Laskut lähetettään Voissi -laskutuspalvelun kautta.

Liittymismaksu maksetaan vain liittymisen yhteydessä. Tämän jälkeen jäsenet maksavat kerran vuodessa jäsenmaksun. Jos jäsenyyden peruu laskun saamisen jälkeen, jäsenen on huolehdittava laskun perumisesta aiheutuvista kustannuksista. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä info(at)polesports.fi.

Liittymislomake


KannattajaKilpailija